Matchtävlingen 2022

EvGK Matchtävling

Dags igen för Matchtävling. Vi har satt tre veckors tid för respektive omgång förutom första omgången som är fyraveckor. Årets matchtävling kommer att spelas från den 29:e april och skall vara färdigspelad den12:e september. Matchspelet är öppet för medlemmar i Eslövs golfklubb. vinnaren får en egen parkeringsplats under 2022 är minimiålder för deltagande tilltävlingen 18 år. Antalet deltagare är i år maximerat till 64 spelare vilket innebär att tävlingen går över 6omgångar.Beroende på antalet anmälda kan tidplanen nedan komma att ändras något

Anmälningstid

Anmälningstiden går ut den 28:e april kl 23:59. Betalning, 100:-, skall ske till kansliet före första match.

Spelomgångar:

1:a omg:       29:e april-26:e maj

2:a omg:       27:e maj-16:e juni

3:e omg:      17:e juni-7:e juli

Kvartsfinal:   8:e juli-6 augusti

Semifinal:     7 augusti-4 september

Final samt match om 3.e och 4:e plats:  4 september-12:e september

Tävlingsregler

Efter att startlistan för en spelomgång publicerats skall spelare med lägst hcp kontakta sin motspelare för att bestämma en tid för match.

När matchen har spelats skall vinnaren meddela resultatet till kansliet omgående och absolut före omgångens slutdatum..

Om match inte kunnat genomföras inom stipulerad tid skall spelaren med lägst hcp meddela kansliet om orsaken så att en av spelarna vinner på W.O.

Om kansliet inte får någon information om orsaken före slutdagen kommer spelaren med högst hcp att vinna på W.O.

Varmt välkomna!